INFORMATION
Namn: MaSo Design
Host: One.com
Ägare: Matilda & Sofie
Öppnad: 2009.03.27
Besökare:
Senaste guiderna
Tagboard
Länka hit
Missa inte
Talguide
Gratis biobiljetter
1 års webbhotell gratis!
EASY Webbhotell
Disclaimer
Detta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte företaget Adobe. Guiderna och tipsen vi lägger upp har vi gjort efter egna kunskaper.
StjÄrnhimmel

1. Börja med att skapa en ny bild i valfri storlek. Jag valde storleken 400 x 200 px. Välj sen en valfri förgrundsfärg, och ha svart som bakgrundsfärg. Välj sen
Filter > Återgivning> Moln, för att få något liknande som bilden nedan. Om du inte blir nöjd, upprepa Filter > Återgivning> Moln eller klicka på Ctrl + F.
2. För att få lite stjärnor, så skapar du ett nytt lager och fyller det sen med svart. Välj sen Filter > Brus > Lägg till brus. Jag använde mig av inställningnarna:
Mängd: 11,68 % och klickade i Gaussisk och Monokrom.
3. För att himlen ska synas igenom ändrar du blandningsläget till Raster. Välj sen Bild > Justeringar > Nivåer för att få fram mer realistiska stjärnor än bara massor brus. Här får du prova dig fram lite, jag hade inställningsnivåerna 32, 1,23, 155.
4. Nu är det bara lite större stjärnor som saknas. För att skapa det gör du först ett nytt lager och fyller det med svart, sen går du in på Filter > Återgivning > Linsöverstrålning och väljer storlek efter smak. Klicka sen OK och ändra blandningsläget till Raster.

Klart! För att lägga till fler större stjärnor, upprepa steg fyra för varje ny stjärna.