INFORMATION
Namn: MaSo Design
Host: One.com
Ägare: Matilda & Sofie
Öppnad: 2009.03.27
Besökare:
Senaste guiderna
Tagboard
Länka hit
Missa inte
Talguide
Gratis biobiljetter
1 års webbhotell gratis!
EASY Webbhotell
Disclaimer
Detta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte företaget Adobe. Guiderna och tipsen vi lägger upp har vi gjort efter egna kunskaper.
Ljussprial

1. Öppna bilden du vill lägga linjerna på. Gå sedan in på penseln och välj en hård (alltså inte suddig) pensel som är ungefär 3-4 pixlar för bästa resultatet, jag tog 3 px. Sen tar du ritstiftet (tryck "P") och sen sätter du ut en startpunkt. När du sen sätter dit nästa punkt håller du ner musknappen och flyttar den lite så bildas en båge, gör sedan så tills du är nöjd.

Det borde se ut ungefär såhär:
2. Nu ska du högerklicka på bilden och välja "Linjera bana" (se till att det fortfarande är ritstiftet du håller på med annars kommer inte den menyn upp). När du tryckt på Linjera bana kommer rutan här under upp, se till att du kryssat i "simulera tryck" och att du har valt penseln som verktyg. OK. Tryck på "enter" för att få bort markeringen.
3. Nu borde det se ut såhär. Nu är det bara att sudda bort dom linjer som ska vara "bakom" hästen. Jag la på ytterglöd också. (Dubbelklicka på lagret och välj ytterglöd).
4. Jag la även på en lite tjockare linje. Du kan självklart lägga på hur många du vill.

Klart!