INFORMATION
Namn: MaSo Design
Host: One.com
Ägare: Matilda & Sofie
Öppnad: 2009.03.27
Besökare:
Senaste guiderna
Tagboard
Länka hit
Missa inte
Talguide
Gratis biobiljetter
1 års webbhotell gratis!
EASY Webbhotell
Disclaimer
Detta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte företaget Adobe. Guiderna och tipsen vi lägger upp har vi gjort efter egna kunskaper.
Ändra ansikte

1. Öppna de bilder du vill ändra
2. Markera det som du vill ha på den andra bilden, jag tog håret och huvudet, ta hellre mer än mindre. Tryck sen Ctrl + J för att klippa ut till ett nytt lager.
3. Dra sedan det nya lagret du gjort och lägg på den andra bilden. Ändra storlek (Ctrl + T, och dra i hörnen samtidigt som du håller ner shift) och lägg huvudet där det ska vara. Du kan ändra opaciteten lite om det är svårt att se.
4. Sen tar du suddigummit och suddar det som du inte vill ha kvar, jag använde en hård pensel med 100% opacitet till kroppen, alltså när jag skulle få fram axlarna. Sen när jag skulle sudda håret och halsen använde jag en suddigare pensel med lägre opacitet (ca 50%) för att smälta ihop det nya med det gamla.

Du kan justera färgerna om dom inte är lika, genom att gå in på ex Bild > Justeringar > Intensitet/kontrast m.m. Bara att testa dig fram tills du blir nöjd.

Färdigt!