INFORMATION
Namn: MaSo Design
Host: One.com
Ägare: Matilda & Sofie
Öppnad: 2009.03.27
Besökare:
Senaste guiderna
Tagboard
Länka hit
Missa inte
Talguide
Gratis biobiljetter
1 års webbhotell gratis!
EASY Webbhotell
Disclaimer
Detta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte företaget Adobe. Guiderna och tipsen vi lägger upp har vi gjort efter egna kunskaper.
Jordgubbstext

1. Börja med att öppna en ny bild i storleken 100 x 100 px. Fyll sen bilden med färgen #D90C0C. Skapa ett nytt lager, välj sen en pensel i storleken 3 px, ställ in färgen på #EDE571 och måla så som på bilden:
2. Dubbelklicka sen på ditt nya lager och välj ytterglöd med följande inställningnar:
3. Duplicera sen ditt "frö", genom att ha det lagret markerat, och hålla in Alt medan du drar ut en kopia av fröet. Upprepa tills du är nöjd. Sen går du in på Redigera > Ange Mönster och klicka OK.
4. Öppna sen en ny bild i valfri storlek, och skriv din text i valfri färg, jag valde den röda färgen jag hade till mösntret.
5. Nu ska vi lägga till lite effekter på texten. Dubbleklicka på lagret för att få upp blandningsalternativ, och använd följande inställningar:


Först börjar vi med skugga
Sen lägger vi på innerskugga
Därefter innerglödOch så lägger vi på avfasning och relief
Och till sist mönsterövertäckning
6. Då ska resultatet se ut ungefär som bilden nedan. Vill du ha blad på bokstäverna letar du fram en bild på en jordgubbe med bra blad.


7. Markera bladen du vill ha, klicka Ctrl + C för att kopiera, och gå sen till texten och klicka Ctrl + V för att klistra in. Ändra sen storleken på bladen så att de passar.

Klart!