INFORMATION
Namn: MaSo Design
Host: One.com
Ägare: Matilda & Sofie
Öppnad: 2009.03.27
Besökare:
Senaste guiderna
Tagboard
Länka hit
Missa inte
Talguide
Gratis biobiljetter
1 års webbhotell gratis!
EASY Webbhotell
Disclaimer
Detta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte företaget Adobe. Guiderna och tipsen vi lägger upp har vi gjort efter egna kunskaper.
Byta fÄrg

1. Öppna en ny bild, jag använde svart som bakgrundsfärg. Öppna sen bilden du vill ändra färg på och duplicera det lagret med det svarta. (Dra och släpp eller
Ctrl + C - Ctrl + V)

Markera sen en så stor del som du vill dela upp bitarna i, tryck ner Ctrl + J. Då skapas ett nytt lager, markera det genom att hålla nere Ctrl och klicka på miniatyrbilden till vänster i lagret. Nu fick du samma markering som du hade sist, flytta den med piltangenterna för att göra nästa "bit" och upprepa det tills du delat hela bilden.

Klicka på ögat till vänster i lagerpanelen för att släcka original lagret. Klicka sen på den svarta pilen i verktygsmenyn och sedan på ett av de nyare lagren, använd piltangenterna för att flytta isär bitarna lite.
2. Nu ska vi färga delarna, markera ett av lagren som du vill börja med, sen trycker du Ctrl + U för att få fram "nyans/mättnad". Bocka i "färga" till höger och justera sedan det översta handtaget till önskad färg. Gör sen lika dant på de andra bitarna.

Klart!