INFORMATION
Namn: MaSo Design
Host: One.com
Ägare: Matilda & Sofie
Öppnad: 2009.03.27
Besökare:
Senaste guiderna
Tagboard
Länka hit
Missa inte
Talguide
Gratis biobiljetter
1 års webbhotell gratis!
EASY Webbhotell
Disclaimer
Detta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte företaget Adobe. Guiderna och tipsen vi lägger upp har vi gjort efter egna kunskaper.
PÄLS

1. Öppna ett nytt dokument och fyll bakgrunden med brun färg, jag valde #B67B4A. Skapa sen ett nytt lager, och välj en mörkbrun färg för fläckarna, jag använde #622C05. Börja sen måla fläckar i det nya lagret.2. Dubbelklicka nu på ditt pricklager, så att du får upp lagerstil och välj ramlinje, och ange följande inställningar:

Storlek: 1px
Position: Utsidan
Blandningsläge: Normal
Opacitet: 100%
Färg: #C25403 (dubbelklicka på den röda rutan)3. Välj Lager > Gör till ett lager. För att fläckarna in ska vara så skarpa, så lägger vi på lite oskärpa. Gå in på Filter > Oskärpa > Gaussisk oskärpa med radie 1px. Sen lägger vi på lite brus, som sen ska bli hårstråna. Det gör du genom att välja Filter > Brus > Lägg till brus, och använd följande inställningar:

Mängd: 13%
Fördelning: Enhetlig
Och klicka i Monokrom4. För att bruset nu ska bli just hårstrån, gå in på Filter > Oskärpa > Rörelseoskärpa. Ställ in mängden på 45% och avstånd på 5 pixlar. Klicka OK och det är klart =)

Jag ändrade även ljuset på bilden genom att välja Filter > Återgivning > Ljuseffekter och testa dig fram tills du blir nöjd.